En refundert plan inneholder ikke lenger data, men eSIM-profilen kan fortsatt ligge igjen i telefonens innstillinger. Å fjerne den unngår forvirring senere, spesielt hvis telefonen prøver å bruke en linje som er tom for data.

## iPhone og iPad

1. Åpne Innstillinger, og deretter Mobilnett eller Mobildata.
2. Velg SimFuse-linjen.
3. Velg Slett eSIM og bekreft.

## Android

1. Åpne Innstillinger, deretter Nettverk og internett, og så SIM-kort.
2. Velg SimFuse-linjen.
3. Velg Slett eller Fjern og bekreft.

Ordlyden varierer avhengig av produsent og versjon, så de nøyaktige benevnelsene på telefonen din kan avvike litt.

## Før du sletter

Sletting av en eSIM er vanligvis permanent, og en slettet profil kan ikke installeres på nytt med samme kode. Siden denne har blitt refundert, er det ingenting å tape, men vær nøye med at du sletter riktig linje hvis du har flere. Se "Sletting av eSIM, og når du ikke bør gjøre det".

## Sjekk datalinjen din i etterkant

Hvis den slettede linjen var satt som din mobile datalinje, bytt tilbake til din vanlige linje slik at telefonen bruker den riktige. Se "Slå på roaming og velg datalinje".